Ние нудиме јасен комплет на економични услови за администрација на систем, од инсталација на софтвер, надгледување на системот и безбедносно корегирање, до создавање на хардвер и поддршка на софтвер како на пример:

  • Администрација на Линукс/Уникс систем
  • Администрација на Микрософт систем
  • Надгледување и известување за работата на системот
  • Анализа на безбедноста и ранливоста

Повеќе

 uslugi za administracija