Bcs mund të përballet deri edhe me kërkesat më të ndërlikuara për personalizime të kartave dhe shtypjen e tyre.

Byroja jonë për shërbim të plotë në kuadër të organizimit është e pajisur me teknologjitë më të përparuara për personalizim të kartave datacard të disponueshme sot. Bcs mund të sigurojë vëllim të plotë të opsioneve për personalizim të kartave për identifikim pa dallim të madhësisë, duke përfshirë shtypje, printim relievi, kodim të çipit dhe kodim të shiritave magnetikë.

Për më shumë informacione për shtypjen tonë të kartave dhe shërbimet për personalizimin e tyre, ju lutemi na kontaktoni.

Leggi Tutto

Sherbime per personalizim te kartave