Ne ofrojmë komplet të qartë të kushteve ekonomike për administrim të sistemit, nga instalimi i softuerit, mbikëqyrje të sistemit dhe korrigjim të sigurtë, deri në krijimin e harduerit dhe mbështetje të softuerit si për shembull:

  • Administrim të sistemit linuks/uniks
  • Administrim të sistemit mikrosoft
  • Mbikëqyrje dhe njoftim për punën e sistemit
  • Analizë të sigurisë dhe prekshmërisë

Leggi Tutto

Sherbime per administrim te sistemit